347suddenlyfaint

Developer
Phone: 01942 125745 01942 125*** show

In feite kunnen ze mensen sneller lezen dan anderen. De top 1% van de 1% kan al deze dingen. Ze kunnen kijken naar de manier waarop een persoon spreekt, of de manier waarop ze bewegen, du.mypokersecret.com en zeggen of ze de waarheid vertellen of liegen. En ze kunnen die kennis gebruiken om mensen te verslaan. Of ze kunnen zeggen of ze oneerlijk zijn. Wat is de belangrijkste vaardigheid in poker? Zo kunnen ze mensen verslaan. Je kunt de meeste dingen voorspellen. Het maakt niet uit of je mensen kan lezen of niet.

Als je dat kunt doen, dan win je meer dan elke andere speler. Ze kunnen dingen zien die de andere 99% van de mensen niet kunnen zien. Het is niet mensen lezen. Je leert de verkeerde dingen. En zo kunnen ze het meeste geld winnen. Je kunt leren hoe je dingen kunt voorspellen. Maar je kunt de juiste dingen leren. De beste pokerspelers zijn erg goed in het leren voorspellen. Je kunt leren hoe je het sneller en nauwkeuriger kunt doen dan iedereen.

Als je dat kunt, dan heb je de vaardigheden. Je kunt leren mensen te lezen. Als je het niet kunt, dan heb je geen vaardigheden. En het is heel simpel. Dus ik heb veel mensen gevraagd wat de beste vaardigheid in poker is. Maar vaardigheid is nutteloos zonder oefening. Je kunt niet oefenen tot je weet hoe je het moet doen. En je kunt niet oefenen totdat je de juiste dingen weet. Voor elke hand weet je je kans op winst.

Als je in staat bent om te spelen met grote stack preflop of blinds, kun je een schatting van hoeveel chips je moet verdedigen. De reden dat je je grenzen wilt leren is omdat die informatie je besluitvorming sterk zal beïnvloeden. Als je echter kleinblind bent met 22.000 chips voor de preflop, en je tegenstanders bellen, kun je die hand voor de preflop vellen omdat je gewoon niet gelooft dat je ze met dat kleine geld zult kunnen overslaan.

Als je bijvoorbeeld 100.000 chips in de pot ziet komen en je 710.000 chips in de pot hebt, ga je in principe alleen spelen met een hand die goed genoeg is om te winnen met 2400.000 chips. Hoe verder je in je spel komt, hoe nauwkeuriger die informatie wordt, en je zult langzaam aanpassen hoeveel je wilt inzetten voor de preflop en schakelen op basis van je kansen om te winnen in die pot. Bijvoorbeeld, bij een tafel waar je het all-in zou kunnen krijgen met QQ7 geschikt met 33.000 big blinds en je tegenstander zal bellen met 75.000, ga je het grootste bedrag wedden dat je denkt dat je die pot kunt winnen, omdat je een geschatte 33.

No properties found

Be the first to review “347suddenlyfaint”